Digital Artist Raffaele

Dadadigital Artist Raffaele te gast in Perron87.
Als digital Artist heeft Raffaele op korte tijd een grote bekendheid in binnen en buitenland verworven. Er zijn expo's in Cancun (M) en Vancouver (C) en NY (USA) in het vooruitzicht maar nu brengt Perron87 de coole concept store in Sint Niklaas een exclusieve ode aan zijn digitale werken en de art shirts van DeuxBelges waarvan hij de designer is.

Het begon met een mega grote DADIGITAL expo ter gelegenheid van de opening van de BiB in Bilzen die veel bekijks en pers haalde mede doordat één van de kunstwerken gekocht werd door de entourage van Floyd Mayweather de ongeslagen bokser met 49 K.O.'s op zijn palmares uit Las Vegas.
Intussen is zijn stijl een eigen leven gaan leiden op de internationale sketchclub community en worden er al wedstrijden georganiseerd om hem zo goed mogelijk na te doen.
Naast deze mini expo van 7 weken die van start gaat met een nocturne 9 maart 2016 , zal er ook in Milaan tijdens de internationale Design weekvan 10 tot 17 april een bijzondere opstelling van zijn werk te zien zijn in het hippe zona Tortona gedeelte van Milaan waar het Fuori Salone elk jaar meer dan 500.000 bezoekers trekt.
Het werk van Raffaele kan je omschrijven als puur digitaal expressionisme, met een duidelijk herkenbare stijl. Telkens hij zijn vingers op het scherm zet van een iphone of tablet, vult hij in snelle schetsen, met klare lijnen. opvallend kleurgebruik en veel gevoel voor compositie, het volledig palet van menselijke emoties.
De werken ontstaan in een mum van tijd, vanuit een innerlijke drang naar creatie. Nadenken is uit den boze bij deze vorm van explosief kunst maken.

Raffaele laat zich vooral inspireren door de vibe die ergens hangt en het is die flexibiliteit in het bereiken van een mood die bepalend is of een kunstwerk al dan niet tot stand kan komen. Geniet van de experience van deze dadadigital artist tijdens onze openingsuren.